menu

Reviews

Rijschool in Veldhoven, Rijschool Compliment
phone

Comments by pupils

Below you'll find some comments by (former) pupils.

Heb na iets meer dan een jaar mijn rijbewijs gehaald. Sfeer in de auto was altijd goed en de rijschool is zeer flexibel wat betreft lestijden en veranderingen. Ben met veel zelfvertrouwen mijn examen ingegaan en heb deze in 1x gehaald. Ook direct vertrouwen in het zelf rijden gehad, vanwege de rijlessen.
Michiel Vergouwen
Hij heeft veel geduld, geeft duidelijke uitleg en is super gezellig! Ook ziet hij precies waar je aandachtspunten nog liggen en weet deze te verbeteren door de juiste verkeerssituaties op te zoeken. Top rijsschool!
Timo Kahlert
Anne is een super fijne en gezellige rijles instructeur! Ik heb best wel veel faalangst en zenuwen maar hij zorgde er voor dat ik me op mijn gemak voelde en in één keer kon slagen voor mijn examen. Hij vertelde me vaak dat angst niet erg is en dat het allemaal niet perfect hoeft zolang het veilig blijft. Ik heb heel veel aan hem gehad. Bedankt Anne!
Nikki de Lepper
Een week geleden heb ik mijn rijbewijs opgehaald na een half jaar lessen bij Rijschool Compliment. Ik vond Anne een prettige instructeur, hij laat je (op een veilige manier) snel zelfstandig rijden en beslissingen maken achter het stuur. Lessen beginnen stipt op tijd en worden uitgevoerd volgens een duidelijk lesplan. Anne beslist (streng maar rechtvaardig) wanneer je klaar bent voor de volgende stap. Bij deze rijschool leer je natuurlijk het rijen zelf, de verkeersregels, speciale verrichtingen etc. maar hoofddoel is veilig leren rijden. Dat betekent leren vooruitkijken en alert blijven. Helaas was ik de eerste keer gezakt voor mijn examen - ik was teveel gefocused op snel een oplossing zoeken voor de verkeerssituatie en nam toch niet genoeg de tijd om tot de juiste beslissing te komen
. De tweede keer was het wel goed genoeg.
Robbert Schoo
A good instructor that guided me well through all the steps of obtaining a dutch driving licence.
Nnamdi Ozo
Anne is een hele fijne rij-instructeur. Hij heeft altijd de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en ik heb op mijn eigen tempo kunnen leren. In het begin werd voor mij veel gefocust op de auto echt onder controle hebben, door veel te oefenen met de bijzondere verrichtingen. Hierdoor ging ik met veel meer zekerheid rijden en ging het rijden steeds beter.
Nikita de Winter
De rijinstructeur gaf duidelijke en begrijpbare uitleg, waardoor ik al het rijden en de regels al snel onder de knie had. Communicate was ook prima en de rijinstructeur was aardig
Chris Dresselaerts
pass my exam and recommend my coach Anne to people who are seeking for a coach who:

has a decent, clean, car

pays full attention on your driving for 90mins all the way.

offers patience and encouragements

is emotionally stable and cheerful

punctual, and follows plans
Zhuo
Ik heb met heel veel plezier geleerd bij Anne. Hij kijkt kritisch naar de persoonlijke groei en geeft ruimte voor de nodige emoties. Een grapje hier en een tipje daar. Echt super gewoon 😃
Dirkje Jacobs
Anne legt alles heel goed en heeft veel geduld. Door hem heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald. Ik zou rijschool compliment iedereen aanraden!
Stef
Anne geeft les met veel geduld en legt alles goed uit, hierdoor heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald.
Joost Bruurmijn
Ik zou iedereen Rijschool Compliment aanraden, ik heb bij Anne in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Ik heb de lessen als heel leuk en leerzaam ervaren! Anne was erg geduldig, echt een super fijne rij-instructeur. Super bedankt Anne!
Chloé Goupil
Hele leuke, fijne, gezellige en leerzame lessen gehad.
Bedankt Anne!
Ilse Nouwens
hele fijne lessen gehad! Anne is erg prettig om les van te krijgen en is geduldig
Emma van de Ven
Anne is an excellent teacher. He just doesn't teach superficially but goes in-depth and teaches the basics very well.

He is calm and composed even if you make a mistake while driving. He is friendly and approachable, therefore, making the lessons enjoyable.

Overall I had a wonderful experience with Anne.

P.S: He also speaks English very well, thereby, making it easy for expats.
Pankaj Raghav
Veel aandacht en geduld. De lessen worden in een goed tempo opgebouwd.
Luuk Audenaerde
Very responsible, thoughtful and professional instructor. He has his own way to teach, improve and evaluate. Once you decide to pick him as your instructor, just follow his method and you will get good result.
Ye Tian
Hele fijne en leerzame rijlessen. Alles wordt op een rustig tempo doorgenomen en je krijgt genoeg oefening voor onderdelen in het verkeer die je lastig vindt. Ik ben dankzij Annes lessen in één keer geslaagd!
Ben Wöltgens
Goede opbouw van de lessen, duidelijke uitleg, een ontspannen sfeer en genoeg tijd voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen achter het stuur!
Jente Wubs
Fijne rijlessen gehad!
Esther Vergouwen
Ik vond het echt fijn dat er naar iedere les nabesproken werd hoe het liep. Ook vond ik dat voldoende tijd werd genomen, zodat je echt klaar was voor het examen
Robin Letz
Een zeer goede rijschool!!
Ik merkte vanaf de eerste rijles dat Anne veel geduld heeft met mij en hij legt alles rustig en duidelijk uit! Hij geeft altijd opbouwende kritiek en dat geef me veel zelfvertrouwen. Ik ben heel blij dat ik mijn rijbewijs bij deze rijschool heb gehaald! Geslaagd in één keer! 👍
Fiorella van Delft
Good instructor and patient explanations!
Steven Zhou
Ik ben zeer tevreden over de rijlessen bij rijschool Compliment.
Ik merkte dat ik mijn eigen tempo kon aanhouden, en ik voldoende werd uitgedaagd.
Ik ging pas op rijexamen als ik er klaar voor was. Dat was erg prettig.
Jaap Vergouwen
Rustige rij-instructeur, erg fijn voor mensen die rustig en op een goede manier hun rijbewijs willen halen.
Djustin van Lierop
Anne heeft veel aandacht en geduld voor zijn leerlingen. Hij geeft op een duidelijke en fijne manier kritiek, maar geeft ook veel vertrouwen als het goed gaat. Heel blij dat ik bij hem mijn rijbewijs heb gehaald!
Koen Wöltgens
Een goede rijschool!
Anne doet het in zijn eentje en daarom heeft hij ook veel persoonlijke aandacht voor je!
Goede uitleg en fijne lessen van 1,5uur.
Laat je niet op examen gaan als hij er niet van overtuigd is dat je gaat slagen!
Dave Sanders
2de keer geslaagd, ik had een erg stroeve start, maar ben uiteindelijk erg blij met het resultaat.
Sigrid van der Sommen
Hele fijne lessen; niet te kort en niet te lang (1,5 uur). Alles wordt in fijn tempo doorgenomen en er wordt niet gehaast. Heb mijn rijbewijs in een keer gehaald en ben heel tevreden.
Arjan Boom
Anne geeft les met veel aandacht en geduld. Tijdens de lessen worden alle onderwerpen en verkeerssituaties zorgvuldig doorgesproken en geoefend, waardoor ik me goed voorbereid voel op het zelfstandig rijden.
Ik heb de lessen als heel prettig ervaren en raad het lessen bij Anne en Rijschool Compliment zeker aan!
Nova
Super fijne tijd gehad en enorm gezellige en vooral leerzame rijlessen gehad bij Anne! Zeker een aanrader. Bereid je goed voor op niet alleen het examen maar ook voor je verdere kilometers. Heel erg bedankt!
Elise Goupil
wat een toffe rijschool weet precies wat je nodig hebt!
justin van kollenburg
Anne geeft rustig en gestructureerd les , wat resulteerde in slagen in 1 keer
Maarten
Anne Fietje from Rijschool Compliment is a kind and meticulous trainer who always stresses on doing things the right way and in a safe manner. He sets high standards of expectations which prepares a student well not just for the practical exam but also for driving in real-life later on. During my lessons,
Anne took me through several different parts in and around the Eindhoven & Veldhoven region and that helped to get more familiar with all different types of roads one can encounter.

I wished to have more than one lesson per week but seems like Anne is a very popular teacher, always in high demand :-) but, Anne also made adjustments with schedules when requested and possible.
Sowmya Sriraman
Altijd fijne lessen gevolgd bij Rijschool Compliment! Heldere en duidelijke structuur tijdens de lessen en tussendoor tijd voor gezelligheid!
Kelly Willekens
Prettige lessen gehad!
Luc van Nierop
Leuke en leerzame lessen met veel inzet en aandacht.
Wouter van de Ven
Goede instructeur, toont enorm veel inzet en begrip voor de leerling en dit is terug te vinden in het slagingspercentage.
Chris Lathouwers
Super fijne en goede lessen gehad!!
Anouk Frieling
Helemaal fantastisch goede leerzame lessen
Lars Alting
Leuke & leerzame lessen gehad, 1e keer geslaagd !
Suzanne van Drieënhuizen
I had a great learning journey with Anne. He is very experienced and patient. One of the things I appreciate most is that I felt postive energy thoughout the whole journey. I would definitely recommend Anne and his Rijschoolcompliment. Thanks again, Anne!

Anne是一个经验丰富又耐心的老师。讲课时他非常认真仔细,总是以鼓励的方式帮助学生进步。再一次感谢Anne一路来的帮助!
推荐大家来Rijschoolcompliment学车哦!
Xuefei
Anne zorgt er voor dat je voor je examen goed voorbereid bent, en dat je echt alles goed beheerst. Hierdoor is het mij gelukt om in een keer mijn rijbewijs te halen. Bedankt!
Daan Wöltgens
Het aanleren van een nieuwe vaardigheid als autorijden vraagt om een heldere blik en het kunnen geven van de juiste aandacht.
Deze eigenschappen heeft Anne allebei in huis en hebben mij op een heel prettige manier begeleid op weg naar m'n rijbewijs.
Bedankt!
Hein Willekens
Hee naamgenoot,
Bedankt voor alle lessen en het vertrouwen in mij. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd.
Nogmaals bedankt Anne!
Anne Roosen
Anne,
Bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame lessen. Je bent een rustige man met veel geduld dit vond ik erg fijn en dit heeft zich uitbetaald, want ik ben in 1 keer geslaagd.
Ik ben blij dat ik naar compliment ben gegaan en zal deze zeker aanraden bij andere.
Roy Boerdam
Dankzij de gezellige sfeer en juiste opbouw van de lessen heb ik in een keer mijn rijexamen weten te behalen! Ontzettend bedankt Anne!
Eline Sanders
Heel erg bedankt voor de fijne, gezellige en vooral leerzame lessen. Ik was zeker geen snelle of gemakkelijke leerling, maar dankzij jouw inzet, geduld en professionaliteit heb ik nu toch mooi mijn rijbewijs binnen! Een fijne rijschool, die ik zeker weten zou aanbevelen aan anderen.
Groetjes Quirijn
Quirijn Dees
Bedankt Anne Fietje voor de leerzame en leuke lessen. Heb er veel van geleerd en ben ook meteen de eerste keer geslaagd. Een aanrader.
Martijn Muit
dank zei de rust die jij geeft in de les.
die ik zeker nodig had voor het behalen van mij rijbewijs.
bedank ik je hier voor.
ik kan zeggen dat ik waarschijnlijk de eerste kandidaat ben die met een beperking, les van je heb gehad.
en beveel jou zeker aan bij andere.
Anne bedankt Gr chloe
Chloë van Lierop
Ik heb een super gezellige tijd gehad met het lessen bij Rijschool Compliment. Door de erg leerzame lessen in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Bedankt.
Marjolein Vrijhoeven
Ondanks wat problemen met de communicatie aan het eind van de periode, sta ik nu (heel blij) met een rijbewijs in mijn hand. Anne traint je hoger dan gemiddeld waardoor je je examen zeker haalt. Hard werken met resultaat! 😊
Gr. Kirsten
Kirsten Lukassen
Beste Rijschool Compliment,
Gister in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen voor de auto. Bedankt voor de leerzame en opbouwende lessen. Je rustige en vriendelijke uitstraling hebben ervoor gezorgd dat ik altijd met plezier ging lessen. Bedankt Anne Fietje!
Groetjes Rick
Rick Alting
Hoi Anne, ik heb veel leerzame lessen gehad en ook wel eens een lachertje tussendoor en daardoor in 1 keer mijn praktijkexamen gehaald. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen.
Groetjes Tijn
Tijn Leenders
Anne, ik vond het fijne rijlessen waar het goed werd uitgelegd, gezellige praatjes en zeker aan te bevelen aan andere personen. Nogmaals bedankt en tot later.
Jan Oosterbosch
Bedankt voor de rijlessen voor het halen van mijn rijbewijs! Goede constructieve kritiek en een gezellige sfeer hebben heel erg geholpen. Blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Bedankt!
Emiel Teeven
Ik heb de overstap van een andere rijschool gemaakt naar Rijschool Compliment. Hier kreeg ik meer structuur en er werd beter uitgelegd waarom ik de dingen moest doen zoals ik ze nu doe. Nu ben ik gelukkig wel geslaagd.
Koen Steutel
I have tried several driving schools and I think that Anne is one of the best driving instructors in Eindhoven region. He pays all his attentions on the students during the drive and never wastes our minutes. I am very satisfied with his lessons and I believe that Anne will have more and more students. Now when I am driving on the road, I can easily recall his guidance. Anne is my lifetime teacher.

我尝试了很多Eindhoven的驾校,最后我选择了rijschoolcompliment。在Eindhoven区域,我认为Anne是最好的英语教练。他认真仔细,从来不浪费我们的时间。我很满意他的课程,我相信Anne会有越来越多的学生。现在我开在路上,经常就会想到Anne的教导。他是我的终身老师。
Du Zhong
Vanaf de eerste les af aan, heb ik het erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen van Rijschool Compliment. De instructeur legde goed en erg duidelijk uit waardoor ik alles goed kon begrijpen. Hij praat op een fijn tempo zodat ik niks miste. Op mijn zeventiende verjaardag ben ik voor de eerste keer opgegaan en meteen geslaagd!
Horst Fietje
Hierbij wil ik autorijschoolhouder Anne Fietje bedanken.!!!
Mede door zijn deskundige inzet durf ik de snelweg weer op.
Dus beste mensen ook voor een opfris cursus kun je HEEL GOED bij deze rijschool terecht.
Anne nogmaals bedankt voor je inzet.
Rieky Peters-Pero
Als docent weet ik hoe je vaardigheden aanleert bij leerlingen. Anne beheerst dat uitstekend. In een prettige sfeer geeft Anne degelijke instructies die snel leiden tot resultaat.
Anne nogmaals bedankt!
Michiel Mattheijssen